Cookies

ANNA BLINCOE - OFFENTLIGE SIDER | 

E-mail
info@annablincoe.dk
Gade

Postnr

By

Land
-
Telefon

HjemmesidePræsentation

"Florilegium" betyder en samling af blomster, oversat fra latin. 


Udtrykket bruges til at beskrive en samling af blomsterportrætter, hvor billederne fremhæves på planternes og blomsternes udseende frem for beskrivelsesteksten. Udforskningen af ​​blomsteruniverset er det fortsatte tema, der løber gennem Anna Blincos værk. I sit arbejde leder hun konstant efter måder at udtrykke og afsløre blomsternes og planternes indre og ydre naturverden.

Anna Blincoe er født i Kerteminde, en lille by på Fyn i Danmark. Det meste Anna Blincoes barndom blev dog tilbragt i Malaysia  med sin danske mor og Britisk far, der arbejdede som leder af plantageejendomme. Denne periode i hendes liv fremstår som en af ​​de vigtigste inspirationskilder til hendes malerier og tegninger. 
I 1978 flyttede Anna Blincoe fra Malaysia til England, hvor hun senere modtog sin BA Hons Degree i Fine Arts ved Falmouth University, Cornwall. I 1994 flyttede Anna Blincoe tilbage til Danmark og bor nu sin familie lige nord for København.

Anna Blincoe bruger en række forskellige teknikker såsom grafit, blæk, oliemaling og trækul. Hendes værker blev første gang udstillet i 1994 på en af ​​de store jurybedømte udstillinger "Den Frie" (Efterårsudstilling), Center for Samtidskunst i København. Siden da har hendes arbejde været vist på talrige udstillinger både i Danmark og England.

I 2015 blev akvarellen White Amaryllises tilmeldt RWS Contemporary Watercolor Competition Exhibition på Bankside Gallery i London. Hendes arbejde blev også vist på London Art Fair 2015 af Jonathan Cooper fra Park Walk Gallery i Chelsea, London.

I 2016 kom to af Anna Blincoes storstilede blyantstegninger ind i den prestigefyldte permanente udstilling i Royal Botanical Gardens i Kew Gardens, London, på Gallery of Botanical Art ledet af dr. Shirley Sherwood. 

I 2017 blev Anna Blincoe - af Gentofte Bydel i København - tildelt ærestitlen "Årets Kunstner 2017".
UDDANNELSE
Kunst på O-niveau, Storbritannien
GCSE, Henley-on-Thames, Storbritannien
A-niveauer i kunst, fotografi, kunsthistorie, tekstildesign, Henley-on Thames, UK
Foundation Course, Oxford, UK
BA Hons. grad, Falmouth University, Cornwall, Storbritannien
UDSTILLINGER

Permanent udstilling i Royal Botanical Gardens i Kew Gardens i London, 
(Gallery of Botanical Art ledet af dr. Shirley Sherwood). 
RWS Contemporary Watercolor Competition Exhibition, Bankside Gallery, Tate, London.
London Art Fair, Islington, London. 
Jonathan Cooper, Park Walk Gallery, Chelsea, London. 
Curwen Gallery, Fi
 tzrovia, London.
Kunst i Påsken, København.
Galleri Knud Grothe, Charlottenlund.
Galleri Gerly, København.
Galleri Stockinger, København.
Art Copenhagen i Forum, København.
Svenske Villa, Bernstorffsparken, Charlottenlund.
Galleri Skovhuset, Værløse.
Galleri "Cobra-rummet" på Sophienholm, København.
Juryerede udstilling, "Den Frie" (Efterårsudstilling), Center for Samtidskunst, København.

Medlem af BKF

På trods af menneskets fjendtlige belejring af naturen kan vi ikke besejre den. Mennesker tæmmer naturen og drømmer derefter straks tilbage til dens vidunderlige vildskab. Jeg fortæller naturens slutning og begyndelse med min kunst. Det smukkeste symbol på naturen er blomsten. Jeg tegner med blyant den afskårne og dyrkede buket blomster. Ved siden af ​​den kolde grå og hårde buket maler jeg blomsternes farverige og levende natur. Folk over hele verden er tvunget til byerne for at finde arbejde, mens de drømmer tilbage til en original tilstand af harmoni og natur. På trods af menneskets fjendtlige belejring af naturen kan vi ikke besejre den. Heller ikke i vores bevidsthed. Mine billeder skal røre mine seere, så for en stund finder de skønhed i en verden under ekstremt pres. På trods af alle løgnene, trætheden og de knuste drømme, er der stadig en verden af ​​skønhed derude.

Kontaktpersoner


 


Delete item?