Cookies

Cernunnos-inc by Gaiaslight's Wildest-Web-World - OFFENTLIGE SIDER | 

E-mail
cernunnos-inc@hotmail.com
Gade
Klokkemns kvt 1A
Postnr
2620
By
Copenhagen
Land
Denmark
Telefon

Hjemmeside
http://cernunnos-inc.wildets-web-world.net


Præsentation
"Cernunnos-inc" Står for Cernunnos incorporatet og er tre firmaer i et, med tre afdelinger i hver, en forretning/medlemskabs/Webhosting del, en blog med undervisning og en affiliatet/reklame del.
 Forretningen består af en bogshop med elektroniske bøger, der er alle slags bøger: undervisning, alternatisme, religion, sciensfiction, drama, noveller, krimier, dyr, spil, krig, rejse, historie, leksikoner, atlas, marketingsbøger ja alle slags bøger, bare ikke sex bøger! som er den eneste slags! jeg ikke handler med.
 En software shop med elektroniske Programmer som: spil, grafik, billed behandling, office, webdesign, marketing, advertisment, kalendere,  musik, dvd programmer etc. ja alle slags programmer til computer brug.
 -Medlemsskabet består i et maketings/affiliatet og et alternatisme/religions medlemsskab, hvor man, hvis man selv sælger e-vare på nettet, kan for et fast beløb om måneden, downloade software og eller bøger til sin net-e-butik.
 -Blogen er en slags enkelt emne forum, hvor der bliver sat nyt undervisnings materiel ind, hver uge og hvor man kan komentere undervisningen eller tale sammen om emnet eller stille spørgsmål om emnet.
 -Affiliatet består i at ,man kan reklamere for mine vare, enten ved selv at lave reklame sider eller få/ købe dem af mig, alt efter om man har et medlems skab eller bare kigger forbi, da det ene medlems skab består i, at hver måned have et hvis antal reklamesider- alt efter prisen på medlemsskabet, jo højere pris jo flere sider, hvor man reklamere for mig og på den måde kan tjene procenter af mit salg, det er det der hedder affiliatet på engelsk,.
 -Man kan ligeledes, hvis man ikke har sit eget webhotel, leje plads hos mig på måneds basis, for enkelte sider eller flere sider, man kan også på måneds basis, købe plads til sin hjemmeside, på mit Webhotel, to faste størelser, på et eller flere domæner med subdomæner til, både i Html og Php hvis man det ønsker!
Mine hjemmesider hedder http://
http://Cernunnos-inc.wildest-web-world.net Firma profil med link til alle de andre af mine sider.
www.Gaiaslys.dk et hekse/Wicca leksikon. Med undervisnings blog i wicca
www.Gaiaslight.info ligeledes et hekse/Wicca leksikon bare på engelsk. Med undervisnings blog i Wicca
www.New-Ebooks.dk Bog shop med e-bøger med Danske, Engelske, Tyske bøger af alle slags.
www.Great-softwear.com
Software shop alle slags programmer mest engelsk dognogle få Danske udvider snart med Dansk materiale.
www.Great-stuf.com En medlems portal, for affiliats/marketing, hvor man dovnloader software og bøger for et fast md. beløb, gratis medlemsskab, har begrænset download. Med undervisnings blog i marketing.
www.Free-stuf.info en medlems portal for alternative/religøst, hvor man downloader software og bøger for et fast md. beløb, gratis medlemsskab har begrænset download. Med undervisnings blog i Alternatisme
www.My1Page.net et webhotel baseret på medlemsskab med en md betaling, hvor man uploader sin side eller køber en færdig lavet af mig, med reklame for mine eller andres vare. Med undervisnings blog i Affiliatet.
www.Wildest-Web-World.net er et webhotel hvor man kan leje plads til sit domæne for en md. betaling man kan her købe færdigt lavet hjemmesider. Med undervisnings blog i Webdesign
www.Cernunnos.ws Cernunnos World Savyer er et forum for Cernosianere med en undervisnings blog i Cernosianismen.
Venlig hilsn Gaia Cernunnos att: Gaiaslight/ Gaiaslys 
 

Kontaktpersoner


 


Delete item?